Producerea Magnolia sau Dulcinella

Producerea Magnolia

Folosim Ingrediente Naturale
Umpluturi Torturi la Comandă
Oferim Certificat de Calitate

Autorizație Sanitară: ASVF0078298VF
Aviz Sanitar: 01-13/1-1411
Adresa Producerii: Bd. Grigore Vieru 21/2


Producerea Dulcinella

Se oferă Certificat de Calitate

Compania Dulcinella dispune de o gamă sortimentală vastă, ce include produse destinate consumului zilnic cât și produse fabricate pentru anumite evenimente și perioade ale anului. O altă latură bine dezvoltată în cadrul companiei este producerea torturilor la comandă, creată pentru a satisface cererile neordinare ale consumatorilor.

Cu o pasiune pentru Deliciu

Deschiderea unui nou complex de producție în anul 2005 a permis extinderea suprafeței de producție de peste 1700 m2 ceea ce a dus la obținerea unei capacități de producție zilnice de 1800 kg.

example

Zona de producție include linii de producere și ambalare, depozite cu temperatură reglabilă și zona de preluare și expedierea comenzilor.

example

La baza producerii torturilor noastre se găsește pandișpanul sau foile subțiri de aluat și crema, produse din celel mai naturale ingrediente. În procesul de producere a torturilor sunt parcurse câteva etape durata cărora este de 48 ore. Urmând rețetele cu strictețe, ingredientele se amestecă în malaxoare profesionale ale renumitului producător KitchenAid iar apoi compoziția data este porționată în forme de copt și se trec la cuptoarele de origine franceză a producătorului Bongard. După coacere fiecare partidă de torture este supusă unor măsuri de control tehnologic și estetic.

example

În 2005 Dulcinella a introdus cu succes o nouă tehnologie de producere a torturilor înghețate care a facut posibilă penetrarea pe piața Uniunii Europene. Această tehnologie ne permite să înghețăm torturile pînă la temperatura de – 24 OC, iar pentru a fi consumate se lasă timp de 6 ore să se dezghețe la temperature camerei, astfel se păstrează proprietățile inițiale ale torturilor și face posibilă aducerea produselor proaspete către client chiar și la distanțe lungi.

example

Calitatea produselor fabricate este direct influențată de condițiile de păstrare a materiei prime cât și a producției finite. De aceea se duce o evidență strictă a indicatorilor de temperatură și umeditate în secțiile respective. Blocul de producere este dotat cu depozite frigorifice de păstrare a producției cu suprafața de 267 m2. Pentru distribuirea produselor compania dispune de 13 unități de transport, toate fiind dotate cu instalații frigorifice.

example
Coșul tău este gol
Verificați meniul nostru