Opinia Clientilor Noștri

2024-04-23
5
Dumitrascu A.
Am avut o experiență excelentă de a face comanda prin acest magazin.Am fost plăcut surprinsa de profesionalismul si flexibilitatea personalului. Mulțumesc mult echipei pentru ajutor in organizarea surprizei in termen scurt. Cu certitudine o sa apelez doar la serviciile magnolia pentru alte evenimente.
2024-04-22
5
A.
Va multmim din suflet))) Surpiza sa primit 1000 de %) Sunem foarte multumiti) Livrarea la timp, tortul tiramisu foarte gustos) Voua Prosperitate)))
2024-04-21
5
Ion G.
A DOUA OARA UTILIZEZ SERVICIILE dVS, SUNT SATISFACUTA
2024-04-19
5
Ion G.
A fost totul perfect și delicios!
2024-04-14
5
Balan M.
Multumesc frumos pentru ca ati facut-o pe sora mea fericita de ziua ei cu aceasta surpriza.Totul a fost foarte frumos si de calitate,proaspat.Florile foarte frumoase ,si sampania foarte buna.Pacat ca nu am gustat torta,fiind peste hotare,dar oaspetii au apreciat.Foarte delicios si decorat frumos.Recomand cu mare incredere Magnolia.
2024-03-17
5
N.
Am avut o mare placere sa fac comenzile la Magnolia ,totul a decurs extrem de bine ,usor și rapid . Operatorul Damian mi-a fost un mare ajutor ,eu aflindu-ma peste hotarele țării, el cu mare spor ma coordonat și ma ghidat sa finisez comanda. Ceia ce privește însăși comanda ( florile ,baloanele ,jucăria și tortul ) a fost realizata la cel mai înalt nivel ,gustos,frumos și proaspăt!!! Va mulțumesc mult Damian și întregii echipei Magnolia ,si de-asemenea un mare mulțumesc și livratorului ,a fost totul Genial !!! Pe curând)))
2024-03-11
5
Tatiana O.
Va mulțumim pentru torta care ați pregătit-o pentru sărbătoarea noastră, a fost extraordinară, toți oaspeții au apreciat-o, în deosebi mie personal mi-a plăcut ca nu a fost exagerată de dulce precum sunt alte torte din comerț, gustul a fost foarte echilibrat și decorul la fel. Va recomand fără nici o ezitare!


Iti multumim că alegi Magnolia. Te rugăm să apreciezi experienta ta

Coșul tău este gol
Verificați meniul nostru