Opinia Clientilor Noștri

2023-05-21
5
Lorica P.
Torta foarte gustoasa, și aspectul ( decorațiunea) faina. S_a reținut cu livrarea, dar am rămas mulțumiți! Neapărat va voi mai recomanda și altora!
2023-05-15
5
Igor T.
Foarte bravo. Tortul superb, ca de casa. Vom reveni. Candy barul la fel super.
2023-05-14
5
Blascu V.
Totul este excelent! Produsele s-au primit exact asa com le-am dorit sa fie, exact asa cum le-am descris reprezentantului Magnolia! Sunt foarte multumit si in viitor cu siguranta ma voi folosi de serviciile dumneavoastra! Succese in tot ceea ce faceti! Ne faceti veata si sarbatorile mai "frumoase si mai dulci"!
2023-05-11
5
Olesea O.
Extraordinar de frumos și delicios!
2023-05-08
5
C.
Top,de calitate cei mai buni
2023-05-03
5
Irina O.
Multumesc mult! Frumos, gustos, la timp! Perfect!
2023-05-02
5
Eugenia R.
Am rămas impresionată de serviciul prestat! Am comandat colaci pentru botez. Aceștia au fost livrați la ora exacta și erau atat de frumoși, exact ca în pozele de pe site. Mi-a plăcut foarte mult ca am putut face totul online, fără ca sa fie necesar saa deplasez undeva. Am comandat colacii online, i-am achitat online și au fost livrați gratuit. Practic am fost scutita de stres în plus și timp pierdut. Colacii erau foarte frumoși si împachetați impecabil. La fel am fost impresionată de faptul că pe site sunt scrise din start ingredientele. Prin urmare am știut că colacii se fac cu unt, fără adaosuri de margarină sau ulei de palmier. La sigur voi mai apela la serviciile dumneavoastră! Mulțumesc mult Magnolia!


Iti multumim că alegi Magnolia. Te rugăm să apreciezi experienta ta

Coșul tău este gol
Verificați meniul nostru