Termeni și Condiții, Politica de Returnare și Confidențialitate

Termeni și Condiții:

 • Design: va fi elaborat conform specificațiilor comenzii. În cazul în care nu sunt menționate detalii în comandă, atunci se va elabora la discreția producerii.
 • Atenție: uneori pentru anumite elemente de design, pot fi folosite materiale necomestibile.
 • Schimbări: se permit cu cel puțin 4 zile înainte de eveniment.

Politica de Returnare și Rambursare:

 • Datorită naturii artizanale a produselor noastre, nu putem oferi rambursări sau schimbăm produse de panificație și patiserie.
 • Odată ce un tort a fost luat de dvs. sau de o parte desemnată, acesta este considerat "acceptat". Toate produsele sunt responsabilitatea clientului după ce acesta părăsește magazinul nostru sau după primirea de la șoferi. Restituirile solicitate datorită stilului de decorare, nuanței de culoare sau designului general de decorare nu vor fi onorate. 
 • Dacă aveți nevoie să amânați tortul pentru o altă dată, avem nevoie de o notificare de cel puțin 48 de ore în avans. Putem ține comanda amînată pentru o perioada nelimitată sau vă putem reprograma comanda pentru altă dată (în funcție de disponibilitate). Dacă doriți să schimbați aroma prăjiturii dvs., vă rugăm să ne informați în decurs de 48 de ore. Torturile 3D necesită o notificare de cel puțin 5 zile dacă schimbările vor fi făcute la tort sau pentru a schimba data. Aroma și textura tortului sunt subiective. Restituirile solicitate din cauza aromei sau texturii după ce tortul a fost acceptat și preluat nu vor fi onorate.
 • Puteți beneficia de o rambursare dacă produsul este adus înapoi la noi și calitatea aromei sau texturii tortului nu respecte standardele noastre. Prăjiturile noastre sunt gustate zilnic pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă. Țineți minte, varietatea temperaturii și umiditatea poate afecta într-o oarecare măsură aroma, designul general sau textura tortului. Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla modificările de textură sau schimbări de culoare sau formă din cauza condițiilor meteorologice.
 • Băuturi Alcoolice pot fi vîndute și livrate doar pînă la ora 18.00. Minorii sub vîrsta de 18 ani li se interzice să procure bauturi alcoolice.
 • Următoarele scenarii sunt singurele cazuri în care vom oferi rambursări înainte de preluare sau livrare:
  • Anulare pentru "Plata Online": cel puțin 48 ore (torturi la comanda) sau 12 ore (produse standardizate) înainte de livrare cu taxa de 5%; în caz contrar cînd producerea a început lucrul asupra produsului se va aplica o taxă de 30% din comanda dvs. Rambursarea se va face numai prin metoda originală de plată.
  • Anulare pentru "Plata avansului la Domiciliu", "Transfer Bancar" and "Transfer de bani": cel puțin 48 ore (torturi la comanda) sau 12 ore (produse standardizate) înainte de livrare cu taxa de 5%; în caz contrar cînd producerea a început lucrul asupra produsului se va aplica o taxă de 30% din comanda dvs.
  • Anularea pentru "Plata la Livrare": înainte de eveniment fără taxă de returnare.
 • Anularea comenzii se poate face prin email (comanda@magnolia.md), telefon (+373 79920695). Un operator va anula comanda și rambursarea se va face numai prin metoda originală de plată.

Politica de Securitate și Confidențialitate:

 • Deținătorul cardului trebuie să păstreze o copie a înregistrărilor tranzacției și a politicilor și regulilor comerciantului.​
 • Toate detaliile cărții de credit/debit și informațiile personale de identificare NU vor fi stocate, vândute, partajate, închiriate sau închiriate unor terțe părți.​
 • Politicile site-ului, Termenii și Condițiile pot fi modificate sau actualizate ocazional pentru a îndeplini cerințele și standardele. Prin urmare, clienții sunt încurajați să acceseze aceste secțiuni pentru a fi la curent cu privire la modificările de pe web-site. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate.
 • Unele dintre anunțurile pe care le vedeți pe Site sunt selectate și difuzate de terțe părți, cum ar fi rețelele publicitare, agențiile de publicitate, agenții de publicitate și furnizorii de segment de public. Aceste terțe părți pot colecta informații despre dvs. și despre activitățile dvs. online, fie pe web-site, fie pe alte site-uri, prin cookie-uri, semnalizatoare web și alte tehnologii, în scopul de a vă înțelege interesele și de a vă oferi reclame adaptate intereselor dvs. Rețineți că nu avem acces la informațiile pe care aceste părți terțe le pot colecta sau care le pot controla. Practicile de informare ale acestor terțe părți nu sunt acoperite de această politică de confidențialitate.
 • Țara noastră de reședință este Republica Moldova.
 • Orice dispută sau revendicarea care apare în legătură cu acest site web va fi rezolvată și interpretată în conformitate cu legile Republicii Moldova.
Coșul tău este gol
Verificați meniul nostru